Ajuta-ne sa-i ajuam!

Poti ajuta o cauza umanitara care nu te costa nimic!

Ne poti sprijinii donand o suma cat de mica direct in contul asociatiei:
CONT IBAN: RO69BRDE360SV00560963600

sau

Ajută proiectul Prevenirea Abandonului Scolar!


Ajuta ASOCIATIA SERVICIILOR SOCIALE C.O.P.I.I in demersul sau pentru a putea sustine proiectul de prevenire a abandonului scolar, destinata copiilor nevoiasi dintr-o zona rurala. Ajuta-ne sa-i ajuam, orice donatie conteaza!

DONEAZA ONLINE! CLICK AICI!

Descarca si completeaza formularul!
Redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit!

Prin redirectionarea celor 3,5% din impozitul pe venit, contribui la cresterea si educarea copiilor nevoiasi, o parte din ei, care din grave motive nu fregventeaza un sistem de invatamant, iar o parte din ei sunt copii sustinuti cu greu de parinti din diferite motive sociale.

Descarca Formular! Descarca Declaratie Imputernicire!

Cum poti fi partenerul nostru?

Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit: Pentru a schimba vieti, avem nevoie de lucruri mici!

Fii alaturi de noi in proiectul de prevenire a abandonului scolar, destinat copiilor defavorizati, prin redirectionarea a 20% din impozitul pe profit a companiei tale. Alege sa faci acest gest, fara costuri suplimentare, care poate schimba viata copiilor nevoiasi in bine!

Codul Fiscal a introdus inca din 2004 o facilitate la impozitare
In prezent, operatiunile de sponsorizare si mecenat sunt reglementate prin Legea privind sponsorizarea nr. 32/1994, cu modificarile si completarile ulterioare, iar tratamentul fiscal al acestora sub aspectul deductibilitatii si taxei pe valoarea adaugata, pentru operatiunile constând in acordarea de bunuri, executarea de lucrari sau prestarea de servicii, este reglementat de Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.

Codul Fiscal a introdus din 2004 o facilitate la impozitare, de care inca foarte putine societati comerciale fac uz, si anume redirectionarea a 20% din impozitul pe profit datorat statului catre un ONG.
Sustine proiectul nostru de prevenire a abandonului scolar
Potrivit art. 21, alin. 4, pct. p) din Codul Fiscal, contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente. Legislatia impune doua conditii in acest sens:

  • suma nu poate depasi 0,3% din cifra de afaceri a firmei
  • trebuie sa se incadreze in limita de 20% din impozitul pe profit ce revine statului.
Asociatia C.O.P.I.I. este deschisa oricarei initiative de colaborare si parteneriat din partea companiilor, care vor sa sustina proiectul nostru de prevenire a abandonului scolar destinat copiilor nevoiasi din zona rurala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a realiza impreuna o colaborare de succes:
Andrea - 0737131210 sau Anamaria – 0728007141, sau la adresa de mail: info@asociatiacopii.org