bucria penitei

Targ de Martisoare
26 Februarie – 01 Martie 2016

Targ de Martisoare - eveniment realizat in scop caritabil. Este pentru prima oara cand Asociatia C.O.P.I.I. participa la un astfel de targ, in scopul strangerii de fonduri.

Realizate cu mult drag si munca din partea voluntarelor noastre, martisoarele vandute in schimbul unor donatii, ne vor ajuta sa sustinem o parte din activitatiile proiectului de prevenire a abandonului scolar “Bucuria penitei” ...

Citeste mai departe
bucria penitei

Cursuri de inot pentru copii
Incepand cu data de 16 Februarie 2016

Incepand cu data de 16 Februarie 2016, Asociatia C.O.P.I.I. organizeaza cursuri de inot pentru copii, in parteneriat cu Smartfit Timisoara. Scopul acestui curs este de a suplimenta fondurile necesare pentru desfasurarea activitatilor non-profit ale asociatiei.

 Se pot inscrie copii cu varste cuprinse intre 2-18 ani ...

Citeste mai departe
bucria penitei

Petrecere de Craciun la Scoala cu clasele I-IV Semlacul Mare
17 Decembrie 2015

Activitate destinata tuturor copiilor din scoala inclusiv copiilor proiectului „Bucuria penitei”.
Am petrecut alaturi de 24 copii, timp de doua ore, aducand multe zambete pe fetele acestora.

Copiii au avut parte de mai multe surprize: picturi pe fata, jocuri, cantecele, iar la sfarsitul petrecerii fiecare copil a plecat cu cate un cadou pregatit special.

bucria penitei

Campanie Donatie: Oferta la fapte bune!

Oferta la fapte bune! Ofera o sansa la un viitor mai bun unui copil defavorizat! Orice suma conteaza! Cu o donatie de 10 Lei poti contribui la cresterea, recuperarea si educarea celor 15 copii din Asociatia Serviciilor Sociale C.O.P.I.I.! Implica-te in pregatirea pentru viata si oferirea unui viitor mai bun acestor copii!

Cu doar 10 Lei poti sustine CAMPANIA UMANITARA: " Bucuria Penitei " a organizatiei Asociatia Serviciilor Sociale C.O.P.I.I. ...

Citeste mai departe