Targ Baby Voinicel

Targ cu produse SH pentru copii - Baby Voinicel
17 septembrie 2016, orele 10-18

Asociatia Serviciilor Sociale C.O.P.I.I. va invita la o noua editie a Targului SH pentru copii Bebe 4 Seasons - BABY VOINICEL, initiata de Asociatia Marius in parteneriat cu Cres si Gradinita Piticiilor din Vest.

Astfel ca puteti vizita standul nostru si achizitiona obiecte vandute contra unei donatii, iar banutii vor merge mai departe pentru continuarea proiectului de prevenire al abandonului scolar.

Va asteptam sambata 17 septembrie 2016, orele 10.00 – 18.00, la Casa Tineretului Timisoara (langa spitalul Judetean.

Pe langa standul nostru, mai puteti vizita inca aproape 100 de standuri, care va expun o paleta larga de produse SH de calitate necesare cresterii celui mic, la preturi pentru toate buzunarele. De asemenea va asteapta multe, multe surprize si chiar o TOMBOLA speciala, unde veti putea castiga foarte multe premii instant!

Intrarea este 5 lei/adult(cei mici au gratuitate) iar suma strânsă va fi donată Asociaţiei Marius, ajutând astfel o fetiţă specială.